понеделник, юни 13, 2011

Челси също поиска Джак Родуел





Английският вицешампион Челси се включи в битката за подписа на талантливия халф на Евертън Джак Родуел, пише в днешния си брой британското издание "Дейли Меил".

Младежкият национал на Англия е апетитна хапка за едни от най-силните клубове на Острова и към днешна дата се знае, че освен от Челси, той е желан и от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Тотнъм.

Собственикът на "Сините" Роман Абрамович иска да привлече на "Стамфорд Бридж" перспективния младок, тъй като смята, че той ще бъде доста добра перспектива за в бъдеще.

Целта пред лондончани е да вземат и халфа на Тотнъм Хотспър Лука Модрич, който е свързван и с трансфер на "Олд Трафорд".

Тепърва обаче предстои да се види, дали "Сините" ще успеят да се справят с конкуренцията за подписа на Родуел и дали от Евертън ще се съгласят да продадат един от най-добрите си футболисти.

Към момента е ясно, че "Карамелите" се нуждаят много спешно от свежи финансови средства, а евентуална продажба на младока ще бъде добра възможност за клуба да набави парите, които иска.

Родуел е оценяван на 25 милиона паунда, а тази сума ще дойде много добре на мърсисайдския клуб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар